PIZZERIA SAN MARCO

PIZZERIA SAN MARCO Uw vertrouwde adres in Amsterdam

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 354 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria San Marco. Meer weten? Ontdek meer

26 mei 2022 om 0:25 Ik bestel al jaren, net als altijd perfecte service en goeie pizza!
25 mei 2022 om 20:48 Dit was niet wat we van San Marco gewend zijn. Er lagen gewoon plakken supermarkt-kaas op de pizza. Voorlopig ff klaar mee.
20 mei 2022 om 0:25 erg lekkere pizza, binnen een kwartier werd de pizza bezorgd. Er werd keurig gebeld, dat de pizza binnen 1 minuut bezorgd zou worden en ja 1 minuut later werd de pizza bezorgd door een aardige bezorger. Bedankt voor de goede service.
16 mei 2022 om 8:32 We hadden een nogal rommelige planning voor het varen en was het dus onzeker om welke tijd we de dertien pizza's zouden ophalen. Ondanks dat hebben ze dat super kunnen faciliteren waardoor we alsnog zestien heerlijke en warme pizza's kregen!
2 mei 2022 om 17:21 Top
7 apr 2022 om 21:18 Echt lekkere pizza!!
2 apr 2022 om 18:16 Bodem mocht iets krokanter.
25 mrt 2022 om 22:43 Altijd lekker en snel geleverd!!
11 mrt 2022 om 19:36 Constante kwaliteit. Al 30+ jaar.
9 mrt 2022 om 20:50 Excellent always
24 feb 2022 om 21:07 Al decennia constante kwaliteit.
23 feb 2022 om 21:20 Heerlijke pizza, lekkere salami, bodem niet te dik/niet te dun, perfect! Aardige bezorger. Super!