PIZZERIA SAN MARCO

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 363 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Pizzeria San Marco. Meer weten? Ontdek meer

3 dec 2022 om 9:24 Echt slechte pizza's
30 okt 2022 om 21:27 De bezorger wist niet wat hij moest afrekenen. De pizza kon zo de vuilnisbak in. Een pizza van Dr. Oetker van € 3,95 is vele malen smakelijker
30 okt 2022 om 9:04 bezorging prima!!!! maar de pizza niet te eten zo de vuilnisbak in
24 okt 2022 om 8:48 Lekkere pizza, super snel én warm bezorgd
30 sep 2022 om 23:47 Alles prima.
18 sep 2022 om 20:07 Heerlijke pizza’s van San Marco!!
17 aug 2022 om 23:04 Heel erg lekkere pasta, maar wel erg veel.
26 mei 2022 om 0:25 Ik bestel al jaren, net als altijd perfecte service en goeie pizza!
25 mei 2022 om 20:48 Dit was niet wat we van San Marco gewend zijn. Er lagen gewoon plakken supermarkt-kaas op de pizza. Voorlopig ff klaar mee.
20 mei 2022 om 0:25 erg lekkere pizza, binnen een kwartier werd de pizza bezorgd. Er werd keurig gebeld, dat de pizza binnen 1 minuut bezorgd zou worden en ja 1 minuut later werd de pizza bezorgd door een aardige bezorger. Bedankt voor de goede service.
16 mei 2022 om 8:32 We hadden een nogal rommelige planning voor het varen en was het dus onzeker om welke tijd we de dertien pizza's zouden ophalen. Ondanks dat hebben ze dat super kunnen faciliteren waardoor we alsnog zestien heerlijke en warme pizza's kregen!
2 mei 2022 om 17:21 Top